Szeretettel köszöntjük minden kedves látogatónkat Egyesületünk honlapján
Email: info kukac hvkme.hu
BEMUTATKOZÁS
AZ EGYESÜLET
TEVÉKENYSÉGE
A TAGSÁG FELTÉTELEI
Impresszum


<<<Vissza a lap tetejére


KÖZLEKEDÉSI
KEDVEZMÉNYEK

MUNKALEHETŐSÉG
AKADÁLYMENTESÍTÉSI
TÁMOGATÁS
GÉPJÁRMŰÁTALAKÍTÁS
SEGÉDBERENDEZÉSEK
 
AZ EGYESÜLET
TEVÉKENYSÉGE

IRODA-TÉRKÉP
Ügyfélfogadás:
Hétfő és szerda 8-12-ig
1%-os támogatás
Adószámunk:
18570209-1-10

Sorstársi tanácsadás
adó egy százalék
   Idén is részt vett a Hatvan Város és Környéke Mozgáskorlátozottainak Egyesülete a város május 1-jei rendezvényén.
A 2012 május 1-jei, Városi Majális és V. Civil Sokadalom első eseményeként április 30-án este Hatvan Város Képviselőtestülete májusfát állított a város főterén, így köszöntvén az újjáéledő tavaszt, valamint a város hölgyeit, kis- és nagylányai.

Elsején viszont már a civileké volt a főszerep. A főzőversenyre nevező csapatok és a civil szervezetek már reggel 8 óra előtt elfoglalhatták kijelölt helyüket a Kossuth tér lombos fái között. A sátrak alatt nemcsak bográcsok, katlanok, sütők és tűzhelyek, hanem a csapat –illetve civil szervezet- bemutatását, népszerűsítését szolgáló szórólapok, kiállítások, foglalkozások kaptak helyet.
Emlékezetes lehet a 14 táblás sakk szimultán, a hatvani Taekwon-do Klub trófeamustrája, a Rákellenes Liga helyben készíthető, egyedi életfája, a Vöröskereszt Hatvan Területi Szervezetének bohócjelmezes aktivistái, vagy a francia roncsderbi csapat állandó, szíves kínálása.

Egyesületünk ifjúsági csoportja sem tétlenkedett. A közelgő Anyák Napja alkalmából kézműves foglalkozást tartott az érdeklődőknek. A főként általános iskoláskorú gyermekek papírtulipánt és szív alakú hűtőmágnest, míg kisebbek lyukasztott mintájú könyvjelzőket, képeslapokat készíthettek. Az egész napos programot csak az ebéd idejére szakítottuk meg.

A régi autóbusz-pályaudvar füvén, a gesztenyefák árnyékában pedig körhinta, dodgem, céllövölde várta a látogatókat, míg a Kossuth téren a színpadon egymást váltották a műsorszámok, amelyek között szép számmal láthattunk helyi fellépőket: a Hatvani Mazsorett Csoportot, a Pulzus Sport Egyesületet, a TDK Spirit Egyesületet, a Sanyiékat és a Lator Blues Bandet valamint a TV-ből ismert sztárokat: az Apolló 23-at, Somogyi Andrást és Miller Zoltánt.
Főszakácsunk, Fergéné Rózsika idén is remekelt. Gombás tarjaszeleteket készített csőtésztával és káposztasalátával, desszertnek zserbót sütött.

Zserbója el is nyerte a MájusFAkanál verseny második helyezettjének járó díjat.

   Ezúton is gratulálunk neki és köszönjük mindazok munkáját, akik hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához.

Részletes beszámoló - cikk a rendezvényről >>>
(forrás - hatvanonline.hu)
Díjnyertes zserbó Hatvanban