Szeretettel köszöntjük minden kedves látogatónkat Egyesületünk honlapján
Email: info kukac hvkme.hu
BEMUTATKOZÁS
AZ EGYESÜLET
TEVÉKENYSÉGE
A TAGSÁG FELTÉTELEI
Impresszum


<<<Vissza a lap tetejére


KÖZLEKEDÉSI
KEDVEZMÉNYEK

MUNKALEHETŐSÉG
AKADÁLYMENTESÍTÉSI
TÁMOGATÁS
GÉPJÁRMŰÁTALAKÍTÁS
SEGÉDBERENDEZÉSEK
 
AZ EGYESÜLET
TEVÉKENYSÉGE

IRODA-TÉRKÉP
Ügyfélfogadás:
Hétfő és szerda 8-12-ig
1%-os támogatás
Adószámunk:
18570209-1-10

1%-os beszámoló
>>>(pdf)

Sorstársi tanácsadás
Rendhagyó karácsony


   Egyesületünk december 15-én tartotta szokásos karácsonyi műsorát. Az ünnepi köszöntőt Szabó Zsolt Hatvan város polgármestere, országgyűlési képviselőnk mondta el családról, szeretetről, a karácsony szépségéről.
Ezt követően Dr. Tatai István református lelkész az ünnepi áhítat keretében a karácsony valódi üzenetéről, a Jézus Krisztusban, való hitről beszélt, mely a testi mozgáskorlátozottság okozta nehézségeken, problémákon segít felülemelkedni, s megszabadulni a lelki korlátozottságtól, lelki terhektől.
Az ünnepség keretein belül Szüle Mária, a hatvani Robert Bosch Elektronikai Kft. képviselője adta át a cég adományát, 100 ezer forintot, amelyből Egyesületünk gyógyászati segédeszköz-kölcsönzőjét, raktárát szeretnénk újabb eszközökkel bővíteni.
Az ünnepségünkre 160- 180 vendéget vártunk, de az időjárás megtréfált minket jeges esővel és csúszós úttal, ezért csak 70 vendég tudott eljönni, s kényszerűségből a  műsorban szereplők fele is otthon maradt.
Lőrincz Lilla - ének
Napraforgó fuvolacsoport - Lőrinci
A műsor így rövidre sikeredett volna, de a vendégek közül hárman is  jelentkeztek verset mondani, volt, aki saját versét mondta el. Bensőségessé, családiassá és nagyon hangulatossá vált a rendezvény.
Sokak véleménye szerint ez a rendhagyó karácsony volt az utóbbi idők legbensőségesebb, legszebb karácsonya.
Szalai Árpád és Almási Veronika - ének és citera